Göteborg | Värmlandsgatan 2, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Värmlandsgatan 2
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 779 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

Här kommer det finnas ytor för både det stora och lilla företaget. Planlösningen blir modern och de många gemensamma ytorna får alla i huset att ta del av.

På våning 4 har vi för det stora företaget ett kontor om 779 kvm men som går att koppla på ca 340 kvm, vilket ger er ca 1120 kvm eller 76 arbetsplatser i ett helt våningsplan.
Ny hyresgäst har nu möjlighet att påverka sin planlösning, Det kommer att vara fönster från alla 4 väderstreck, vilket gör lokalen ljus och härlig.

Det blir inte mer Göteborg än så här. På platsen där det nu Stuveriet byggs var det en gång i tiden hamnarbetarnas omklädningsrum, som 1961 blev Göteborgs Hamnarbetarskontor där man fick hantera allt som hade med hamnen att göra. Nu 50 år senare adderar vi 2 våningar på den befintliga huskroppen och bygger till en16 våning hög skrapa.
Stuveriet har en silhuett för Göteborgsväder. Regn och vind sveper med och inte mot formen. Anknytningen till hamnen med sin åskblå metallfasad står för det robusta, likt tidigare kranar som stått ut med masthuggskajen. Ja, det blir inte mer Göteborg än så här.

14:e våningen finns orangeriet och terrassen. Utsikten över hamninloppet slår det mesta. En bra plats att träffa kunder på, eller möta kollegor och vänner. I gemensamma lokaler på flera våningar finns det alla möjligheter att umgås och inspireras över företagsgränserna.

Gångavstånd till Järntorget, med all service som är nödvändig dessutom en viktig knytpunkt för kollektivtrafiken.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning

Omgivning

Masthugget hjärtat av Göteborg, här finns mängder av restauranger, kaféer och göteborgshumor

Kommunikationer

Från Järntorget finns förbindelser till hela Göteborg. Bussar och spårvagnar går regelbundet härifrån. Gångavstånd till Stenpiren, för att ta färjan över till Lindholmen

Service

Här är det inte långt till handel och service, bara några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närhetenIntresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier