Lund | Trollebergsvägen 5, Butik

Ort: Lund
Område: Centrum
Adress: Trollebergsvägen 5
Lokaltyp: Butik
Storlek: 65 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

På bottenplan finner du denna butik om ca 65 kvm. Lokalen kan användas som både butik eller kontor och har väldigt bra exponeringsmöjligheter!

Lokalen har stora skyltfönster som vetter ut mot en väldigt trafikerad gata. Precis utanför lokalen kan du se tågen rulla in till Lunds Centralstation.

Idag används lokalen som tobaksbutik. Bakom kassan har du tillgång till pentry, litet förråd/lager och wc.

Dessutom kommer en av stadens största gymnasieskolor (nya Heddagymnasiet) öppnas precis runt hörnet på Svanegatan. Detta kommer bidra till ännu mer exponering för butiken/kontoret.

Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Lunds stadskärna präglas av en spännande historia och inte minst charm med sina mysiga kullerstensgator, färgglada gatuhus och torg. Gatubilden är medeltida, med gator och promenadstråk som myllrar fram i olika riktningar mellan de många torgen. Stadskärnan huserar många olika slags butiker, restauranger och parker och är det naturliga valet för dig som vill ha nära till det mesta. Det är närheten till det stora utbudet av nöjesliv, närservice och restauranger i kombination med flera hundra år gamla pittoreska gathus och grönskande parker som lockar till ett liv i Lunds stadskärna.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med täta stadsbussar och gångavstånd till centralstationen för vidare resor i alla riktningar.

Service

Centrum har som sig bör ett stort och brett utbud av shopping. Här finns allt från välkända kedjor till unikt hantverk och mode i små personliga butiker. Torghandeln är livlig och ett lika naturligt som populärt inslag i staden.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier