Helsingborg | Torbornavägen 21, Lager

Ort: Helsingborg
Område: Helsingborg
Adress: Torbornavägen 21
Lokaltyp: Lager
Storlek: 2079 m²

Lisa Rieden
[email protected]

0735-405646

Beskrivning

Denna industrifastighet är belägen på Ättekulla i Helsingborg, med tre byggnader uppförda 1976 och 2008. De tre byggnaderna ligger parallellt och fristående från varandra, är i gott skick och har löpande renoverats invändigt och utvändigt. Innertakhöjden varierar mellan 2,8?6,5 meter. Det finns totalt 13 st portar, varierat med vikportar och takskjutportar av blandade fabrikat. Ytan mellan byggnaderna är asfalterad och bildar smidiga infarter till byggnaderna. Här finns även plats för parkering. På framsidan monterades ett palissadstaket 2018. Fiber är indraget till fastigheten.

Huvudbyggnaden är uppförd 1976 med en uthyrbar area om ca 1 437 kvm. Denna har en stomme och bjälklag av betong samt gjuten betongplatta. Det har skett förbättrande underhåll mellan åren 2015-2019. Här är ljusa och fräscha lokaler med flertalet portar och lämpligt ändamål för flera sorters verksamheter. Flertalet portar finns in till lagerhallen. Ovanvåningen är själva kontorsdelen och är en flexibel yta för användaren. I dagsläget består denna del av en öppen yta med möjlighet till kökspentry, samt kontorsrum längs långsidorna av lokalen.

Den södra byggnaden består av mindre fack och är uppförd under 1980-talet och har blivit moderniserad under 2000-talet. Den har gjuten betongplatta, isolerade tak och väggar. Nya portar är installerade och löpande renovering har gjorts. Denna byggnad har en uthyrbar area på ca 275 kvm fördelat på fyra lokaler i varierande storlekar.

Den norra byggnaden är uppförd 2008 med helgavlad stålstomme från Llentab, klädd med sandwichblock, grund av gjuten betongplatta, entréparti i glas och vattenburen värme med airotemp. Innehåller fräscha lokaler med vikbara portar samt tillgång till mindre kontorsytor. Uthyrbar area på 367 kvm fördelat på tre lokaler.


Kontakta mäklaren för mer information och prospekt!

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: obj_info

Filename: post/header.php

Line Number: 184


Fatal error: Call to a member function tags() on a non-object in /var/www/kontorslokaler.se/public_html/dev/code/views/post/header.php on line 184