Malmö | Topplocksgatan 16, Lager

Ort: Malmö
Område: Toftanäs
Adress: Topplocksgatan 16
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1230 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Lokalen om totalt 1230 kvm består av en del lager, en del kontor samt en separat byggnad för kallager. Lagerdelen är totalt 680 kvm stor och har en takhöjd som varierar mellan 4 och 5,2 meter. Lagerlokalen nås via två markportar som är ca 3,8 meter breda och 4 meter hög. Kontorsdelen är 420 kvm och består av kontorsrum och öppna ytor. I denna yta inryms även omklädningsrum, toaletter och pentry. Lokalen står på inhägnad fasighet, men goda uppställningsmöjligheter. Kallager om 180 kvm finns i separat byggnad. Lokalen blir tillgänglig 2022-10-01.

Omgivning

Närheten till den Inre Ringvägen gör att det är enkelt och smidigt att ta sig till de centrala delarna av Malmö. Som granne till lokalen finns flera väletablerade företag inom diverse branscher.

Kommunikationer

Lokalen ligger in till Yttre Ringvägen E6 och väg 11 in mot Malmö, för snabb kommunikation ut mot Danmark, Trelleborg eller norrut i Sverige. Centrala Malmö når man på 10 minuter. Skånetrafikens stadsbuss 6 har hållplatser i närheten.

Service

Lokalen finns invid Toftanäs handelcentrum med ICA Maxi, butiker, gym, PostNord Företagscenter och bensinstationer. Även Stora Bernstorps handelsområde finns inom 5 minuter från lokalen.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier