Burlöv | Testvägen 1, Lager

Ort: Burlöv
Område: Arlöv
Adress: Testvägen 1
Lokaltyp: Lager
Storlek: 6000 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Här finns ett optimalt kontor för det stora företaget!
Etablera er verksamhet i en hel fastighet om totalt 6 000 kvm byggnad fördelat på 3 000 kvm lager och 3 000 kvm kontor. Hela fastigheten med tomt är på inhägnat område med stor parkering för anställda och kunder. Kontorsdelen på tre våningsplan är i varierat öppet landskap, enskilda kontorsrum, konferensrum, mindre samtalsrum, lunchmatsal, personalutrymmen etc. En välkomnande och pampig entré med reception, trappor och öppet upp till tredje våningen. Lager med 5,7 m och 4,5 m fri takhöjd, öppna ytor, två markportar varav ett med porthus. Nuvarande hyresgäst har i lagret ett gym med crossfit. Moderna ytor med exklusiva materialval och ett mycket bra skick. Bra skyltläge på hörntomt som passeras av såväl företag som privatpersoner. Möjligt med tillträde från november eller enligt överenskommelse.
- För mer information, kontakta ansvarig uthyrare!

Omgivning

Lokalen ligger i Arlövs Industriby och omringas av hög företagsamhet i varierande branscher. Här finns även bostäder, bred service på Burlöv Center och kringliggande handelsplats.

Kommunikationer

Optimalt logistikläge med avfart till E22:an, E6:an och Västkustvägen inom 2 min. Närmsta kollektivtrafik är tågstationen Burlöv station en kort promenad bort eller busshållplats på Lundavägen som går till Lund och Malmö.

Service

I närheten ligger shoppingcentret Burlöv Center som erbjuder stort utbud av shopping, service, livsmedel, gym, lunchrestauranger och kommer i framtiden expanderas med bostäder, kontor och mer handel.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier