Malmö | Tärningholmsgatan 6, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum - Slottsparken
Adress: Tärningholmsgatan 6
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 80 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

Lokal på bra läge i Slottsstaden om ca 80 kvm i bottenplan. Stora skyltfönster ut mot gatan och tillgång till handfat för möjlighet till tex behandlingar.

Ej tillgänglighetsanpassad.

Omgivning

Detta område är ett av Malmös mest attraktiva och populära område för alla åldersgrupper. Området täcker stora delar av Västra Innerstaden och angränsar till stadsdelarna Fridhem, Ribersborg, Fågelbacken/Davidshall, Pildammarna och Dammfri. Närhet har du till både hav, parker och City.

Kommunikationer

På kort cykelavstånd når du Centralstationen, gamla innerstaden och med bil är vi här nära Öresundsbron och underbara Danmark. Här finns även gott om bra bussförbindelser till övriga delar av staden.

Service

Här finner vi allehanda butiker såsom blomsterbutiker, klädbutiker och inte minst inspirerande inredningsbutiker. Här finns även apotek, konditori, pizzerior, restauranger och caféer. Kronprinsens köpcentrum har allt du behöver när du behöver det med livsmedelsbutik med sena öppettider, Systembolag, optiker, pappershandel och omfattande utbud av lunchrestauranger.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier