Malmö | Studentgatan 4, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Studentgatan 4
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1235 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Den lediga ytan omfattar hela våningsplan 6 samt del av plan 7 i fastigheten på Studentgatan 4. Här finns en fantastisk möjlighet för ert företag att genom i samråd med fastighetsägaren utforma ert kontor. Hyr minimum 400 kvm eller hela ytan à 1235 kvm. Befintlig planlösning har både öppna kontorsytor, mindre rum, konferensrum, pentry. Lokalen har utsikt över kanalen och rikligt med ljusinsläpp från samtliga väderstreck. En perfekt lokal för er som behöver stora ytor.

Omgivning

Bästa kontorsläge med bussar och butiker precis utanför porten. Granne med Hansa, en kort promenad till Gustav Adolfs torg och nära till promenadstråket längsmed kanalen.

Kommunikationer

Utanför fastigheten stannar flertal stads- och regionsbussar. På Gustav Adolfs torg hittar du ännu fler av Malmös stadsbusslinjer. En promenad på under tio minuter tar dig till tågen på Malmö Central eller Triangeln.

Service

Det finns gott om lunchrestauranger runtom fastigheten såväl som butiker och service. Mitt över gatan ligger citygallerian Hansa. För den som önskar träna på lunchen finns SATS i samma fastighet som kontorslokalen.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier