Malmö | Stora Nygatan 42, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Stora Nygatan 42
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 85 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

I denna fastighet på bottenplan hittar man en ljus, vacker och trivsam lokal på ca 85 kvm. Det finns stora, vackra skyltfönster som släpper in ett vackert ljus och bra exponeringsmöjligheter.

I entrén finns en stor lounge där man kan välkomna sina kunder. Intill entrén finner du rum i olika storlekar, perfekt för konferensrum eller behandlingsrum beroende på vad för verksamhet man har.

Lokalen består också av öppna ytor för arbetsplatser samt ett pentry/fikarum för personalen. Lokalen har tillgång till en kundtoalett och personaltoalett. Det finns tillgång till vaskar/vattenpunkter i några av de olika rummen.

Varmt välkomna på visning!

Omgivning

Fastigheten är belägen på ett väldigt centralt läge, bara ett stenkast från Gustaf Adolfs torg och Hansa. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen. Runt omkring finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Utanför lokalen finns det en busshållplats som tar dig till flera knutpunkter inom Malmö City och utanför. Med endast några minuters promenad når man antingen Centralstationen eller Triangelns tågstation.

Service

På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier