Malmö | Stenyxegatan 28, Kontor

Ort: Malmö
Område: Fosie
Adress: Stenyxegatan 28
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1597 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Mitt i Fosie finns nu möjligheten att hyra ett eget kontorshus i gott skick om 1597 kvm. Lokalen är idag mestadels rumsindelad men kan anpassas efter hyresgästens behov. Utanför lokalen finns ca 60 parkeringsplatser. På fastighetens innergård finns även en pool som kan nyttjas av hyresgästen. Strategiskt läge med närhet till ringvägarna. Lokalen kan tillträdas i början av 2023.

Omgivning

Fosie industriby är det största verksamhetsområdet i Malmö med drygt 300 företag för handel och industri. Området är beläget sydost om Malmö och började utvecklas i början av 1970-talet. De anslutande industriområdena Elisedal, Jägersro och Fredriksberg brukar även räknas till Fosie.

Kommunikationer

Närheten till Yttre- och Inre Ringvägen gör resandet smidigt in till centrala Malmö, Köpenhamn, mot Lund och Kristianstad från detta företagsområde. Utanför fastigheten finns busshållplats med Stadsbuss som går in till centralstationen.

Service

Fosie Industriby erbjuder ett stort utbud av vardaglig service. Här finns goda lunchmöjligheter och på Jägersro Center som ligger i närheten finns handel, restauranger, service och nöjen.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier