Kungälv | Solbräckegatan 39, Lager

Ort: Kungälv
Område: Solbräcke
Adress: Solbräckegatan 39
Lokaltyp: Lager
Storlek: 4888 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här kan vi nu erbjuda möjligheten att hyra fina lager och kontorslokaler med bästa skyltläget mot E6.

Fastigheten är fördelad på ca 3 688m2 lageryta med en takhöjd om ca 6,5-7m under balk. Lagerytan har in-och utlastning via 4 markportar.
I lagret finns även ett omklädningsrum samt ett separat kök med lunchrum.

I fastigheten finns även kontor och showroom om totalt ca 1 200m2. Denna ytan har en representativ entré med storslagen trappa och stora öppna ytor i två våningsplan. Ytorna i markplan passar väl till att ha som showroom eller butik. Här går det även att göra om en del av ytan till mer lager, med lägre takhöjd.
Via den stora trappa i mitten kommer man upp till kontorsytorna. Dessa är idag helt öppna, men det går att indela i mindre kontorsrum samt mötesrum.
Båda våningsplanen är helt inglasade med fönster från golv till tak.

Lokalen har även tillgång till en större inhängnad gårdsyta. Gårdsytan stäcker sig runt hela byggnaden. Viss del vid delas med grannbyggnad.
Möjligt hårdgöra ytterligare yta. På framsidan, vid kontorsentrén, finns plats för ett stort antal parkeringsplatser.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Kungälv ett intressant område med unika fästningar, spännande historia, moderna resecentrum och stora köpcenter. Ligger 25-30 min utanför Göteborg i riktning mot Oslo. Både hav och sjöar finns närliggande för den som vill avnjuta lunchen med en finare vy men finns även möjlighet till fina promenadstråk kring olika vandringsleder och skogsområden. Fina Marstrand ligger också i denna kommun.

Kommunikationer

Hit går expressbussar direkt från Centralstationen i Göteborg men även enkelt att ta sig hit via E20 för den som har bil.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier