Malmö | Södergatan 13, Butik

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Södergatan 13
Lokaltyp: Butik
Storlek: 70 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Butikslokal om ca 70 kvm i ett av Malmös absolut bästa läge. Här erbjuds en mycket inbjudande butikslokal på enastående adress, med trivsam layout och välexponerad skyltyta! Placeringen i området är mycket fördelaktig, här passerar ett myller av människor varje dag.

Lokalen fördelar sig över totalt ca 40 kvm butiksyta och 30 kvm med mindre rum som kan användas som personalyta alt. lager in mot innergården. Varmt välkommen på visning!

Omgivning

Unikt läge i centrala Malmö då lokalen ligger på en populär och välexponerad gågata mellan Lilla torg och Gustav Adolfs torg i Malmö. Perfekt för företaget som vill ha nära till allt och känna av stadens puls. Nära till allt då det är mitt i Malmös stadskärna med restauranger och butiker, samt utmärkt pendlingsläge då Malmö Centralstation endast är ca. 5 min bort och Gustav Adolfs torg har ett flertal bussar som tar dig runt Malmö.

Kommunikationer

Lokalen ligger bara några minuters promenad ifrån både station Gustaf Adolfs Torg och Malmö Centralstation som har både buss- och tågförbindelser ut i regionen.

Service

Lokalen ligger intill Malmös gågata där det finns ett stort utbud av butiker, kaféer och restauranger.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier