Solna | Skytteholmsvägen 39A, Kontor/Utbildning

Ort: Solna
Område: Solna centrum
Adress: Skytteholmsvägen 39A
Lokaltyp: Kontor/Utbildning
Storlek: 936 m²

Ferdinand von Fluck
[email protected]

0705-39 02 80

Beskrivning

Denna fräscha och moderna kontorslokal har ett förträffligt läge på Skytteholmsvägen, precis intill Solna Centrum, vilket gör den mycket lättillgänglig för såväl anställda som besökare. Lokalens ytor fördelar sig över två våningsplan, som förbinds med varandra genom såväl en interntrappa som en internhiss.

Lokalen lämpar sig exempelvis för kontorsverksamhet med kundmottagning, eller utbildning, då det i direkt anslutning till entrén finns en fin öppen yta med modern reception och lounge/showroom. Lokalen har även gott om konferens- och mötesrum. Lokalen är bl.a. försedd med bredband via fiber och mötesrummen har ett modernt bokningssystem med bildskärmar.

Lokalen är i mycket gott skick och det finns utmärkta förutsättningar att ytterligare anpassa bl.a. ytskikt och inredning för att passa en ny hyresgästs önskemål om representativa och funktionella lokaler.

Det finns även möjlighet dela upp lokalen till två separata ytor genom att bygga igen interntrappan och hissen, då nedervåningen om ca 228 kvm har separat ingång via fastighetens trapphus mot Hannebergsgatan.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier