Kungälv | Signalgatan 2, Lager

Ort: Kungälv
Område: Rollsbo
Adress: Signalgatan 2
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1200 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Vi kan nu erbjuda möjligheten att hyra lagerlokal med bra läge i Rollsbo om totalt ca 1 200 kvm!
Representativ fastigheten med står asfalterad yta framför, som antingen går att använda för parkering eller för uppställning. Det är även möjligt att sätta upp stängsel samt grind runt tomten, om man vill öka säkerheten ytterligare.

Fastigheten är fördelad med ca 950 kvm lager samt ca 250 kvm kontor.
Lagret är ljus och har bra ytskikt. På fastigheten är det ett sadeltak, vilket gör att takhöjden är sluttande mot långsidan av huset. I ytterkant på denna del är takhöjden ca 3 meter och i mitten av lokalen är takhöjden ca 7,5 meter.
I lagerytan finns även ett mindre entresol för ytterligare förvaring.

I ena kortsidan av fastigheten ligger kontorsytan i två våningsplan. I markplan finns den välkomnande entrén samt ett antal kontorsrum. Här finns även omklädningsrum med dusch, i anslutning till lagerytan.
Via trappan i entrén kommer man upp till övervåningen som har en mer blandad planlösning, med ett par mindre kontorsrum samt en stor öppen ytan som antingen kan nyttjas som personalyta med lounge, fikabord eller som öppet kontorslandskap. Här finns även lunchrummet med tillhörande pentry.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Här i Rollsbo Industriområde finns närhet till det mesta, både inom handel och verksamheter som gym, restauranger osv. Med endast 5 min bilväg till Kungälv ökar utbudet av resturanger och shopping ytterligare. I Kungälv finns Kongahälla center med ett enormt utbud av butiker av alla olika slag samt ett 10-tal restauranger och caféer.

Kommunikationer

Närhet till E6 möjliggör snabb och smidig koppling till Kungälv, men även endast 15 min till Göteborg. Buss finns i området, som tar dig till bl.a Kungälvs Resecentrum.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier