Lund | Rudeboksvägen 3, Kontor

Ort: Lund
Område: Lund
Adress: Rudeboksvägen 3
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 3404 m²

Sanja Djordjevic
[email protected]

0763-076326

Beskrivning

Med lättillgängligt läge på Gunnesbo i Lund, med adress Rudeboksvägen 3, finns denna kontorsfastighet redo att nyttjas. Unikt tillfälle ges till rätt ägare att förvärva denna fastighet som erbjuder stora möjligheter och flera infallsvinklar ur ett ägarperspektiv. Byggnaden kan med fördel nyttjas som den står idag eller genom flera utvecklingsmöjligheter med ut-/tillbyggnad av en lagerdel. Den flexibla planlösningen möjliggör exempelvis ett coworking koncept eller huvudkontor åt en större verksamhet. Byggnaden på fastigheten är uppförd år 1985 och har en area om ca 3 404 kvm kontor fördelat på tre plan samt källare. Huskroppen består av två hus som är sammanlänkade via ett gemensamt trapphus. Tomten är på ca 14 780 kvm och rymmer i dagsläget generösa parkeringsmöjligheter på framsidan av tomten, inklusive en vändzon.

Planlösningen är fördelad på tre våningsplan med öppen och flexibel planlösning, det finns arbetsplatser i både öppna kontorslandskap samt i enskilda rum. Exteriört är byggnaden inredd med fönsterband vilket ger en ljus och trevlig arbetsmiljö. Lokalerna har fönster i fyra väderstreck med trevlig utsikt över åkrar, idrottsplan och ängar. Varje våningsplan i respektive huskropp är avgränsat med dörr och inpasseringssystem vilket ger möjlighet till hög säkerhet för separata avdelningar med olika passeringsbehörigheter inom organisationen samt möjlighet för att inhysa flera hyresgäster. Entrén är centrerad på framsidan av byggnaden med yta för reception och på entréplan finns även större gemensamma ytor. Flera konferensrum, hiss, pentrys och toaletter finns på samtliga våningsplan. Källare har förrådsutrymmen, teknikrum och skyddsrum.

Fastighetens byggnad är uppförd 1985 med fasad i plåt samt bjälklag och stomme i betong. Fastigheten har nyttjats som kontorsfastighet. Byggnaden värms upp med fjärrvärme (ledning kommer från grannfastigheten) och fördelas via fönsterapparater. Ventilationen drivs att FTX-system med värmeåtervinning.

Kontakta mäklaren för mer information och för att erhålla prospekt!Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier