Malmö | Östra Förstadsgatan 52, Butik

Ort: Malmö
Område: Värnhem
Adress: Östra Förstadsgatan 52
Lokaltyp: Butik
Storlek: 279 m²

Jonas Johansson
[email protected]
0736-63 00 29

Beskrivning

Genomgående lokal för butik och/eller kontor. Lokalen har en flexibel yta och stora skyltfönster ut mot Östra Förstadsgatan.

Kliv in i den trevliga butikslokalen som är belägen på ett attraktivt butiksläge mitt i Värnhem. I lokalen finner du en flexibel yta och stora skyltfönster.

Läget är optimalt. Det är flera busslinjer som stannar i närheten både stadsbussar och regionbussar, samt precis utanför lokalen. Omgivningens utbud består av kaféer, butiker, restauranger, gym med mera.

Omgivning

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

Kommunikationer

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Service

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier