Göteborg | Olof Asklunds gata 3, Lager

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Olof Asklunds gata 3
Lokaltyp: Lager
Storlek: 576 m²

Carl Backman
[email protected]

0708-70 21 77

Beskrivning

Kombinationslokal om ca 576 kvm, med bra läge i Högsbo. Lokalen är fördelad på ca 288 kvm kontor i två våningsplan och 288 kvm lager.
Lagerytan har två markportar mot baksidan för in-& utlastning samt ett entresol för ytterligare lageryta. Takhöjden i lagerytan är ca 5,8 meter under balk.
Kontoret har egen entré i markplan och har en öppen planlösning. På övervåningen finns två omklädningsrum.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns goda kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier