Lomma | Norra Västkustvägen, Butik

Ort: Lomma
Område: Bjärred Centrum
Adress: Norra Västkustvägen
Lokaltyp: Butik
Storlek: 91 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Nybyggd lokal om 91kvm i projektet Bjerreds Torg med tillträde våren 2023. Lokalen passar bra till både butik och kontorsverksamhet. Lokalen är stomren och det finns chans att vara med och anpassa lokalen efter er specifika verksamhet. Det finns också möjlighet att slå samman lokalen med angränsande lokal/lokaler för en större yta.

Omgivning

På första parkett till den nya scenen byggs ett bågformat flerbostadshus med bostäder med lokaler i markplan. . Satsningen på Bjerreds torg knyter samman ortens olika delar och skapar en ny spännande plats med bostäder, torg och ny vägsträckning. Fastigheten ligger mitt i Bjerreds Centrum med ett stort utbud av diverse service och bra pendlingsmöjligheter.

Kommunikationer

Strax norr om Bjerreds Torg finns station Bjerreds Centrum med bra pendlingsmöjligheter. Med bil tar man sig snabbt ut på E6:an med ca 20-25 minuters körning till Malmö och Lund.

Service

Torget ligger mitt i Bjerreds Centrum med tillgång till diverse service. Här finns bland annat livsmedelsbutiker, restauranger, vårdcentral, frisörer, bussar med mera – allt lättillgängligt med parkering i närheten.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier