Malmö | Mäster Nilsgatan 6, Butik

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Mäster Nilsgatan 6
Lokaltyp: Butik
Storlek: 249 m²

Julia Castro
[email protected]
0735-430353

Beskrivning

En lokal mer fantastiskt skyltläge med stora fönsterpartier som är utmärkta för produktexponering. Lokalen på 249 kvm ligger centralt och har egen entré från markplan. Den är idag ljust inredd med öppen planlösning. På fastighetens baksida finns det en lastbrygga att nyttja vid varuleveranser. Här finns möjlighet för tillträdande hyresgäst att vara med och anpassa ytorna utifrån verksamhetens behov.

Omgivning

I närheten av fastigheten finns ett stort utbud av både butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation

Kommunikationer

Utanför denna lokal finns busshållplatser för både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som tar dig ut i hela regionen. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

Lokalen ligger mitt i pulserande city med en av stadens huvudleder precis intill. I närheten av fastigheten finns ett stort utbud av både butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier