Malmö | Skeppsgatan 28A, Kontor

Ort: Malmö
Område: Västra Hamnen
Adress: Skeppsgatan 28A
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 81 m²

Karolin Bergh
[email protected]

0735 - 430353

Beskrivning

Just nu bygger Peab Bostad Brf Varvsporten på historisk industrimark i Varvsstaden. Modernitet och bekvämlighet möter stilsäker industrikänsla. Läget är fantastiskt intill kajpromenad, citypuls, promenadstråk, strand och park. En ny fantastisk stadsdel som Malmöborna kommer besöka ofta. Här erbjuder vi en ljus kontorslokal om 81 kvm som precis blivit inflyttningsklar. Lokalen är belägen på hörnet av Skeppsgatan och Neptunigatan.

Bra skyltläge med många förbipasserande utanför lokalen samt god synlighet och tillgänglighet med pendling.

Varvsporten erbjuder ett fantastiskt läge mitt i navet mellan pulserande stadsliv och Västra Hamnens atmosfär och flanörstråk. Som grannar har du Dockan och havet. Att driva företag i Varvsporten bjuder på en rad olika möjligheter. Varvsporten består totalt av 116 lägenheter och 2 lokaler. Sommaren 2023 var allt inflyttningsklart.

Det är kontrasterna som gör Varvsstaden unik. Stadsdelen är ny men gammal. En stolt bärare av sin historia men framåtblickande och innovativ. Varvsstaden håller på att utvecklas till en livfull stadsdel på ett av Malmös absoluta topplägen! Här har ni bara en kort promenad från city och Malmö Saluhall. De publika rummen i Varvsstaden blir många ? förutom kajstråk finns gröna urbana rum i form av torg och park, lekytor och uteserveringar för att nämna några.

På gångavstånd finns flera moderna gym och träningsanläggningar och det finns också en nyöppnad padelhall alldeles i närheten.

Lokalen har en öppenplanlösning med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Till lokalen finns även två entréer. Takhöjd på 2,9 m.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier