Malmö | Kalendegatan 18, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Kalendegatan 18
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1240 m²

Karolin Bergh
[email protected]

0735 - 430353

Beskrivning

Trivsam och välplanerad lokal på utmärkt centralt läge! Lokalen är belägen på plan två och tre med interntrappa. Våningsplan två är om 810 kvm med fräscht renoverade ytskikt från 2022. Välkomnande entré med en öppen mottagningsyta/reception alternativt väntrum. Ytan består av flertalet kontors-/mottagningsrum samt finns större samlingsrum/konferensrum. Lokalen går att nyttja med en publik/patient yta samt en intern/personal yta. Personalutrymmet har ett stort och trivsamt pentry som erbjuder trevlig pausyta, här finns enskilda kontorsrum samt konferensrum. Våningsplan 3 har en välkomnande entré med en öppen mottagningsyta alternativt väntrum, samt finns pausrum med pentry och 16 kontors-/mötesrum i varierande storlek. Lokalen är ljus med genomgående ljusinsläpp.
Rummen har extra ljudisolering såväl mellan rum som mot korridor/allmän yta samt med dörrhandtag med kodlås.
Det finns tillgång till trevlig innergård med pausyta samt finns i fastigheten parkeringsgarage med direkt genomgång till lokalen.

I lokalen på plan två om 810 kvm kan omomsad verksamhet bedrivas.

Till lokalen finns möjlighet med anslutande våningsplan med interntrappa, anslutande våningsplan är 430 kvm.

Utmärkt centralt läge mitt i Malmös city med stadens utbud av butiker, restauranger och cafeér. Pendlingsläget är bra med busshållplatser alldeles i närheten samt en kort promenad till centralstationen. I området finns också flertalet parkeringsplatser och p-hus.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier