Göteborg | Magasinsgatan 26, Butik

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Magasinsgatan 26
Lokaltyp: Butik
Storlek: 220 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

En tjusig butikslokal innanför Vallgravarna. Butiksdelen är på 190 kvm och därtill finns ett mindre lager på ca. 30 kvm. Magasinsgatan har blivit ett populärt gångstråk med ett högt flöde av människor i omlopp vilket gör lokalen till en perfekt butikslokal med bra skyltning ut mot gatan.

Denna lokal är del av ett erbjudande där du kan få upp till 3 hyresfria månader vid tecknande av avtal

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier