Solna | Lundagatan 16, Kontor

Ort: Solna
Område: Huvudsta
Adress: Lundagatan 16
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 519 m²

Ferdinand von Fluck
[email protected]

0705-39 02 80

Beskrivning

Denna mycket fräscha och moderna lokal i Huvudsta omfattar två våningsplan och är belägen i ett nyproducerat flerfamiljshus i de lugna omgivningarna något hundratal meter söder om Solna Centrum.

Det finns såväl takförsedda p-platser utomhus att hyra, som garageplatser i fastighetens garage, med egen entré direkt in till lokalen.

Lokalen är i mycket gott skick, med ljusa ytskikt på väggar och tak och gott om fönster och interna glaspartier som tar tillvara och fördelar dagsljuset. I den välkomnande entrén och i pentryt på övervåningen finns ett vackert stengolv, medan resten av ytorna på våningsplanet har fräscha textilmattor i olika sobra kulörer. På nedervåningen finns även stora ytor med parkettgolv.

Lokalen har mycket god ventilation, och komfortabelt inomhusklimat uppnås även sommartid genom kyld tilluft och mekanisk frånluft. Lokalen är i princip inflyttningsbar i befintligt skick, men den går givetvis att anpassa för att passa tillträdande hyresgästs önskemål. Ytorna på nedre plan, som har egen entré direkt från fastighetens garage, kan exempelvis även att disponera som verkstad/förråd eller annan lämplig verksamhet.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier