Lund | Hedvig Möllers gata 6, Kontor

Ort: Lund
Område: Råbyholm
Adress: Hedvig Möllers gata 6
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 312 m²

Karolin Bergh
[email protected]

0735 - 430353

Beskrivning

Välkommen till er framtida arbetsplats ? en inspirerande kontorsyta belägen på första våningen! Här möts ni av en genomtänkt planlösning där ljuset strömmar in från alla håll, tack vare fönster som ramar in en fantastisk utsikt och skapar en trivsam arbetsmiljö.

Den moderna interiören och de stilfulla färg- och materialvalen ger en känsla av professionalitet och förstklassighet. Varje detalj har noggrant valts för att skapa en arbetsplats där trivsel och effektivitet går hand i hand. Här får ni en arbetsmiljö som inte bara möter era behov, utan överträffar dem.

Ert nya läge är mer än bara en plats att arbeta på ? det är en plats där idéer tar form och framgång skapas. Med den tilltalande kontorsytan på första våningen får ni en arbetsplats som inte bara imponerar era besökare, utan också motiverar och inspirerar ert team att nå nya höjder.

Så, är detta ert nästa steg mot framgång? Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själva hur denna fantastiska kontorsyta kan bli ert nya kreativa och produktiva hem!

Precis vid Lunds södra avfart från E22:an hittar man denna fastighet, miljöklassad enligt EU GreenBuilding. Läget ger ett oslagbart skyltläge och en tillgänglighet utan dess like. Denna funktionella fastighet består av två huskroppar; en kontorsdel i fem våningar samt en produktions- och lagerdel med generös takhöjd.
Det är nära till såväl stadens shopping och mysiga restauranger som till Ideon Science Park, Lunds innovativa mötesplats , där fler än 300 företag verkar.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier