Göteborg | Kungsgatan 19, Butik

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Kungsgatan 19
Lokaltyp: Butik
Storlek: 355 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

Tilltalande butiksyta med enorm potential! Bästa läget, mitt i stadens puls. I den direkta närmiljön finns välkända varumärken/aktörer, caféer och restauranger. Runt hörnet finns även Magasinsgatan som erbjuder ett enastående utbud av premium butiker, restauranger och mycket mer!

En trivsam yta med många starka värden. Fördelaktigt skyltläge med generöst fönsterparti ut mot myllrande Kungsgatan.

Lokalen är i nuläget fördelad på två plan, plan ett består av cirka 95 kvm och plan 2 utgör cirka 260 kvm. Entréplanet har en tydlig ingång samt erbjuder en given sälj-/butiksyta. Lokalens andra plan har en spännande layout och en inbjudande takhöjd via en ljusgård. Här finns även tillgång till paus/pentry samt en mindre kontorsdel och förrådsyta.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Omgivning

Området runt Magasinsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service.

Kommunikationer

Stort utbud av goda kommunikationer erbjuds. På bekvämt gångavstånd finns knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart ett stenkast bort.

Service

Central hörnfastighet mitt i händelsernas centrum på Kungsgatan / Magasinsgatan. Fastigheten består av butiker och kontor. Entrén ligger på Magasinsgatan som har gjorts om till mysig gårdsgata.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier