Göteborg | Kungsgatan 15, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Kungsgatan 15
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1050 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

Inbjudande lokal belägen mitt i händelsernas centrum. Här bedrivs arbetet mitt i stadens puls, med närhet till flera av de stora knutpunkterna (Stenpiren, Järntorget, Kungstorget, Brunnsparken och Centralstationen). Magasinsgatan finns alldeles runt knuten, här finns ett gediget utbud av både restauranger och spännande butiker. Kontorsyta med stora möjligheter och mycket karaktär.

Välkomnande entré med en trivsam känsla, vackert trapphus med tillgång till hiss. Lokalen är belägen på andra, respektive tredje våningsplanet i fastigheten. Lokalens befintliga layout kan givetvis anpassas och förändras efter gällande behov.
I nuläget består ytan främst av flertalet kontorsrum i olika storlekar, i kombination med konferensutrymmen, paus och pentry. En trivsam ljusgård erbjuder plats för umgänge och sammankomster.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning

Omgivning

Området runt Kungsgatan har fått ett rejält uppsving under de senaste åren. Denna del av stadskärnan är mycket populär och i närheten finns ett rikt utbud av premiumbutiker, restauranger, caféer och övrig service. Fastigheten är centralt belägen i hörnet av Kungsgatan - Magasinsgatan och ingår i ett större kvarter med kontor, bostäder, butiker. Kvarteret innehåller en blandning av nya och äldre byggnader.
De flesta servicefunktionerna finns inom gångavstånd

Kommunikationer

På bekvämt gångavstånd finns bland annat knutpunkten Stenpiren, här finns flertalet förbindelser att tillgå både via spårvagn, buss och båt. Även via Västra Hamngatan finns goda kommunikationer via hållplats ”Domkyrkan”, enbart några hundra meter bort.
Närmsta parkeringsgarage angränsande till Kungsgatan finns på EkelundsgatanIntresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier