Göteborg | Kummingatan 9, Lager

Ort: Göteborg
Område:
Adress: Kummingatan 9
Lokaltyp: Lager
Storlek: 2699 m²

Christer Backman
[email protected]

0709242301

Beskrivning

HÖGRA ”LAGRET”, VANLIG TAKHÖJD 3,4-4,6 m takhöjd
MITTERSTA ”LAGRET”, DUBBEL TAKHÖJD 6-7 m takhöjd
VÄNSTRA ”LAGRET” DUBBEL TAKHÖJD 6-7 m takhöjd

Omgivning

Angered är ett område i den nordöstra delen av Göteborg som gränsar i väst till Göta Älv, i norr till Ale kommun, i öst till Lerums kommun och i söder till stadsdelarna Bergsjön och Kortedala i Göteborgs kommun. Ett av de senast byggda områdena i Angered är stadsdelen Lövgärdet som stod klart under 70-talet. Här finns en stor variation med låg- och radhus med ett och annat höghus. Alla med generöst tilltagna grönytor runtomkring. Lövgärdet ligger högt och ljust och många bostäder har därför en vidsträckt utsikt. Härifrån är det gångavstånd till några av Göteborgs bästa naturupplevelser. Bland annat utmärkta badplatsen Surtesjön, till kolonilotter eller naturreservat Vättlefjäll.

Kommunikationer

Enkelt att ta sig runt här med spårvagn då de tre linjerna 4, 8 och 9 går regelbundet samt ett tiotal busslinjer har sin ändstation här. Från Angereds Centrum finns goda kommunikationer och det tar cirka 30 min med spårvagn från Angered Centrum till Centralstationen i Göteborg.

Service

I Angered centrum ligger ett stort köpcentra med över 50 butiker och serviceinrättningar som exempelvis systembolag, post, bank, apotek, frisörsalong, kemtvätt, matbutiker och dylikt. Det finns över 1500 gratis parkeringar


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier