Malmö | Krusegränd 42B, Kontor

Ort: Malmö
Område: Segevång
Adress: Krusegränd 42B
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 753 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra detta fräscha, moderna kontor på 753 kvm. Lokalen består till stor del av enskilda kontorsrum, men det finns även en yta som lämpar sig för öppet landskap. Lokalen har ljusinsläpp från två håll, vilket gör att den känns öppen och ljus. Parkeringsplatser finns i direkt anslutning till lokalen. Fastigheten är belägen på ett smidigt läge, där yttre- och inre ringvägen nås på bara en minut, samtidigt som det finns en närhet till centrala Malmö.

Omgivning

Segevång är ett område som består av blandad bebyggelse. På den västra sidan av Stockholmsvägen finns det flera kontors- och lagerhus och på andra sidan vägen hitta vi bostäder. Området är perfekt för företagets som enkelt vill nå ringvägarna med ändå ha nära till centrum.

Kommunikationer

Yttre- och inre ringvägen nås på bara en minut med bil. På Krusegränd är även kommunikationerna till centrala Malmö bra. Fastigheten kan härifrån nås med både cykel och bil, men även smidigt kollektivt genom busshållplatserna på Krusegatan.

Service

Flera goda, varierade lunchmöjligheter i närområdet. Fastigheten är även belägen nära Entré, där bland annat matbutiker och restauranger finns.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier