Göteborg | Kilsgatan 4, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Kilsgatan 4
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 95 m²

Erika Borsing
[email protected]

0703710557

Beskrivning

Kontorslokal om cirka 95 kvm med öppen planlösning, tyst rum och ett mindre pentry. Lokalen ligger på entréplan med fönster enbart mot fastighetens ljusgård.

Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Som hyresgäst i huset har du även möjlighet att på plats lämna in din kemtvätt och kläder för lagning samt gå på yoga. Utöver det finns det gemensamma omklädningsrum med duschar samt låst cykelförråd i källaren. Fastigheten är miljöcertifierad enligt LEED Platinum.

Kvarteret Tennet ligger i området Gullbergsvass precis vid älven och med närhet till Centralstationen, innerstaden och Lilla bommen. Här händer det mycket just nu. I takt med att fler fastigheter uppförs och utvecklas skapas också nya mötesplatser och lunchmöjligheter. I området Gullbergsvass satsas det mycket och ett antal aktörer är delaktiga för att knyta ihop flera stadsdelar. Förutom att nya hus uppförs är även den nya Hisingsbron färdig under 2021 och det finns en vision om att utveckla kajstråket längs Drömmarnas kaj.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visningIntresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier