Malmö | Kattsundsgatan 27, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Kattsundsgatan 27
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 350 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

På andra våning finns denna kontorslokal som vetter ut mot Kattsundsgatan. Lokalen har en flexibel planlösning , öppna ytor och mindre rum för möten. I lokalen finns ett pentry som ligger i direkt anslutning till ett större rum som kan fungera som personal- eller konferensrum. Från detta rum har man även tillgång till en egen balkong. Man når även lokalen enkelt från den gemensamma entrén/trapphuset på Kattsundsgatan.

Omgivning

I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger, mattorg samt buss- och tågförbindelser som tar dig er ut i hela regionen.

Kommunikationer

Utanför fastigheten går både regionbussar och stadsbussar. Det är endast ett par minuters promenad till centralstationen där du enkelt kan ta dig vidare med tåg mot bland annat Lund, Köpenhamn, Helsingborg, Göteborg. I anslutning till fastigheten ligger p-huset Petri med goda parkeringsmöjligheter.

Service

I fastighetens närområde finns butiker och restauranger och bara ett stenkast bort ligger köpcentret Hansa. På bara fem minuters promenad når du Malmö centralstation med restauranger och mattorg.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier