Göteborg | Kaserntorget 11A, Övrigt

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Kaserntorget 11A
Lokaltyp: Övrigt
Storlek: 92 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

En trevlig restauranglokal innanför Vallgravarna. Lokalen är på 92 kvm och därtill finns ett mindre förråd på ca. 31 kvm. Kaserntorget har blivit ett populärt gångstråk med ett högt flöde av människor i omlopp. Mindre yta för uteserveringen i anslutning till lokal.

Lokalen får användas till kaffe och restaurang, lättare matlagning som inte ger upphov till matos får förekomma.

Verksamhet får bedrivas 07.00-23.00 alla dagar i veckan.

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier