Malmö | Kalendegatan 26, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Kalendegatan 26
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 1739 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Denna lokal är på plan fyra är 1739 kvm med möjlighet att utöka den totala ytan till 2289 kvm. Det finns både öppet kontorslandskap, enskilda rum, mötes- och konferensrum och stort öppet kök med matlagningsmöjligheter. Via de dubbla ljusgårdarna ges direktaccess till fastighetens gemensamma takträdgårdar och parkeringshus. Lokalen har flera entréer med möjlighet att separera besökare och personal.

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrala Malmö. Ett stenkast bort finns stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger. Lokalen ligger bara några minuter promenad ifrån både Centralstationen och station Gustaf Adolfs torg där det finns både buss- tågförbindelser som stäcker sig ut i regionen.

Kommunikationer

Lokalen ligger bara några minuter promenad ifrån både Centralstationen och station Gustaf Adolfs torg där det finns både buss- tågförbindelser som stäcker sig ut i regionen.

Service

Fastigheten är belägen i centrala Malmö. Ett stenkast bort finns stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier