Malmö | Jörgen Kocksgatan 9, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Jörgen Kocksgatan 9
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 485 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Stor kontorslokal på 485 kvm som nyligen totalrenoverats till ett nytt, modernt intryck. Öppen planlösning med rum för samtal och möten, kontorslandskap och/eller aktiva arbetsplatser. Stor lunchyta med snyggt pentry med 3 st diskmaskiner, 4 st micros, dubbla kylar och social köksö. Flera loungeytor. Flertal toaletter och dusch. Generöst ljusinsläpp från flera fönster och utsikt möt centralstationen och city. Ett hemtrevligt kontor att trivas i!

Omgivning

Centralt belägen bakom Centralstationen med promenadavstånd in till city och hamnen. I omgivningen blandas kontorsfastigheter med bostäder, nöje och butiker.

Kommunikationer

Perfekt kommunikationsläge bakom centralstationen för tillgång till tåg och bussar. För bilpendlare är det ett nära läge till Västkustvägen, Inre Ringvägen m.fl. Generöst med parkeringsmöjligheter precis utanför fastigheten på gatuparkering och/eller parkeringshus i fastigheten för hyresgäster.

Service

Stort serviceutbud tack vare närhet till centralstationen och centrum. Inom gångavstånd finns det mesta - butiker, lunchrestauranger, kaféer, gym, banker, hotell med mera.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier