Malmö | Järnyxegatan 17, Lager

Ort: Malmö
Område: Fosie
Adress: Järnyxegatan 17
Lokaltyp: Lager
Storlek: 5533 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Stort lager med kontor om totalt 5 533 kvm på Fosie i Malmö. Byggnaden består av tre lagerdelar på totalt 4 500 kvm och en kontorsdel. Ett lager på 2 280 kvm med takhöjd på 6m, en lagerhall på 1 725 kvm med 4m i takhöjd och ett plocklager på 495 kvm med 3,6m takhöjd. Tre portar och en nedsänkt kaj. Möjlighet att skapa fler laskajer och portar samt anpassa lokalerna efter era önskemål och verksamhet. Kontorsdelen är på ca 1 033 kvm med 19 mindre kontorsrum, konferensrum, lunchrum, 3 st omklädningsrum etc. Separata personalentréer och huvudentré. Inhägnad tomt med parkeringsytor, lastning etc. Möjlighet finns att hyra hela fastigheten eller dela upp byggnaden och hyra mindre delar av lokalen.

Omgivning

Fosie industriby har ett bar utbud av närliggande service. I området finns flertalet lunchrestauranger och allmän vardaglig service. Populära Fosie industriby passar både mindre och större företag.

Kommunikationer

Optimalt läge intill Inre Ringvägen nära påfarter och nära till Yttre Ringvägen/E20/E6. Centrala Malmö nås inom 20 min med bil. Kort promenad till busskommunikation.

Service

I närheten finns lunchrestauranger, handel och Jägersro Center med ett stort utbud av butiker, livsmedel, lunchrestauranger, nöje och service.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier