Malmö | Järnvägsgatan 15, Kontor

Ort: Malmö
Område: Limhamn
Adress: Järnvägsgatan 15
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 178 m²

Jonas Johansson
[email protected]
0736-63 00 29

Beskrivning

Välkommen till Järnvägsgatan 15, på bästa adress mitt i Limhamn.
Här kan det mindre företaget sitta som vill ha citypulsen runt hörnet men ändå möjligheten att kunna njuta av lugnet, det bästa av två världar. Eller varför inte en butik, skyltläget ut mot gatan är enastående. Från entréplanet når man även den lugna innergården. Huset är fördelat på tre plan, två plan för verksamhet och en källare som kan nyttjas till förvaring. Plan ett är ca 69 kvm och plan två ca 68 kvm.

Välkommen att boka in visning!

Omgivning

Läget är magiskt och ligger precis bredvid Limhamns centrum med all tänkbar service, som t.ex. Sibbarps Kallbadhus. På andra sidan av gräskullen vid Vaktgatan finner du den mysiga småbåtshamnen, Hylliekrokens golfbana, Limhamnsfältet och salta dopp på Ribban.

Kommunikationer

I Limhamns livfulla centrum finns det mesta du behöver i vardagen, som mysiga butiker, livsmedel, apotek, vårdcentral, gym samt flera restauranger och caféer.

Service

Buss nr 7 dig snabbt in till stadskärnan. Samtidigt tar vi oss snabbt och smidigt in till City med cykel eller bil. Gillar man att jobba i ett expansivt område i pittoresk hamnmiljö, är denna lokalen för dig!


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier