Borås | Industrigatan 31, Lager

Ort: Borås
Område:
Adress: Industrigatan 31
Lokaltyp: Lager
Storlek: 900 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

I Ramnaslätt industriområde i Borås kan vi nu erbjuda en lagerlokal om ca 900 kvm i egen byggnad.

Lokalen som bäst lämpar sig för verksamhet inom industri/lager är utrustad med en spolplatta, har en mindre kontorsdel och två portar om ca 4,5x4 meter och 3,5x3 meter.

Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Omgivning

Ramnaslätt industriområde ligger med bekvämt avstånd till R40 ca 5 km väster om Borås.

Kommunikationer

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Till Landvetter flygplats är det cirka 25 minuter med bil varifrån det går att resa med direktflyg bland annat till Stockholm, Västerås, Borlänge, Paris, London eller Bryssel. Med flygbussen är det enkelt och bekvämt att åka från och till Landvetters flygplats. Turerna går med jämna intervaller omkring 1 gång i timmen. Till Borås är det lätt att ta sig med tåg. Från Stockholm tar resan mellan 3 och 4 timmar. Det går också att åka till Borås med Kust-till-Kust banan som går från väst- till östkusten eller direkt från Varberg alternativt Uddevalla. Borås har ett väl utbyggt bussnät, där man når stora delar av Sverige smidigt. Till Stockholm åker långfärdsbussar cirka 8 gånger om dagen och till Göteborg finns förbindelser ungefär 20 gånger per dag. Med bil tar du dig lätt till Borås via r 40 från Karlskrona till Göteborg, r 41 från Varberg, r 42 från Trollhättan och lv 180 från Alingsås.

Service

I Borås finns ett brett utbud av nöjen, kultur och service - på bekvämt avstånd. I Borås finns många parker och runtom ligger flera friluftsgårdar som bra utgångspunkter för utfärder till skogar, sjöar och friluftsområden i närheten. Borås strategiska läge är ett skäl till att många företag väljer Borås. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier