Malmö | Hyllie Vattenparksgata, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Hyllie Vattenparksgata
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 307 m²

Sanna Ljungström
[email protected]
0705-675746

Beskrivning

Intill Malmö Arena kommer det under närmsta året att växa fram en ny fastighet som kan erbjuda hyresgäster inflyttning till Q3 2021.
Den totala uthyrningsbara ytan utgörs av ca 8 000 kvm med möjlighet att hyra yta från ca 307 kvm.
Fastigheten utgör tre huskroppar varav Högdelen erbjuder yta på ca 307 kvm på plan sju till elva. Här kan ni vara med och utforma ert kontor med önskad planlösning för att passa ert företags behov och önskemål. En fantastisk utsikt över Malmö ingår!

Byggstart påbörjas under maj 2020 med beräknad inflyttning till Q3 2021.
Fastigheten angränsar till Malmö Arena samt Malmö Arena Hotell. Här kan hyresgästerna njuta av dagens lunch samt möjlighet att boka större konferenslokaler och övernattning för gäster och besökare.

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur. Hyllie är ett av Malmös mest växande stadsdel bl.a. genom dess strategiskt läge som gör att du har nära till allt. Åk t.ex. till Malmö C på 6 minuter eller till Köpehamns flygplats på 13 min.

Kommunikationer

Det är enkelt och smidigt att pendla till och från Hyllie, båda med buss och med tåg. Kastrups internationella flygplats ligger endast 13 minuter bort med tåg, och det tar endast 7 minuter till centrala Malmö.

Service

I området finns bl.a. Malmö Arena, Malmö Mässan och Emporia med ett stort utbud av resturanger och butiker samt närhet till ett flertal hotell.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier