Malmö | Hyllie Vattenparksgata 12, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Hyllie Vattenparksgata 12
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 783 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Fantastiska ytor i imponerande fastigheten The Edge, Hyllie. Tredje våningsplanet erbjuder 783 kvm som finns ledigt för företaget som önskar stor yta men går även att dela till tre lokaler à 191, 220 och 366 kvm - se ritning för fördelning av ytorna. Kan anpassas till rumsindelat kontor eller öppet kontorslandskap med konferensrum, pentry, loungeytor och lunchrum. Fantastiska vyer över Hyllie och Öresund åt samtliga väderstreck.
Som hyresgäst i fastigheten erbjuds tillgång till stort utbud av service, sportdepå med cykelparkering, duschar, omklädningsrum, takterrass, restaurang i entrén. Fastigheten är miljöbyggnad guld. Kontakta ansvarig uthyrare för mer information.

Omgivning

Hyllie är just nu ett av Europas mest expansiva företagsområden. Här finns allt från större huvudkontor till kreativa IT-bolag. Ett stenkast bort finns ett stort utbud av shopping, restauranger och service. Omgivningen blandas av kontor, service och nöje, bostäder och gröna ytor.

Kommunikationer

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Service

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier