Malmö | Hyllie Allé 40, Kontor

Ort: Malmö
Område: Hyllie
Adress: Hyllie Allé 40
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 520 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

Bli första hyresgästerna i blivande \"The Corner\" i Hyllie. Här erbjuds ett kontor på 520 kvm som anpassas efter er verksamhet och önskemål. Planritning är ett förslag på utformning. Planlösningen kan vara flexibel, indelad i kontor, öppet kontorslandskap eller vad ert behov är. Härligt ljusinsläpp från stora fönster ger ett behagligt inomhusklimat. Tillgång till takterrasser och grönskande innergård.
Optimalt läge med närhet till pendling, service och nöje. Inflytt möjlig under 2023.

Omgivning

Hyllie är ett expansivt område med stora variationer i byggnader med kontor, handel, service, nöje och bostäder. Här finns Malmö Arena med evenemang inom sport, nöje och kultur. Shoppingcentret Emporia med stort utbud av handel och restauranger. Hyllie station med buss- och tågtrafik. I området kring aktuell fastighet ska en stor park etableras.

Kommunikationer

Optimalt läge nära kommunikation med kollektivtrafik, cykel och bil. I Hyllie finns närhet till både tågstation och bussförbindelser. Två minuter bort finns Hyllie station, en av citytunnelns tre stationer. Köpenhamn och Copenhagen Airport går också att nå från Hyllie Station vilket gör Hyllie till ett attraktivt läge för flera verksamheter och huvudkontor. Inom fem minuter med bil nås på- och avfart till E20 och Inre Ringvägen.

Service

Lokalen har ett optimalt serviceläge. I närheten finns Emporia, Malmö Arena, handelsplatsen Svågertorp med brett och varierande utbud av handel, service och restauranger. Emporia är ett välbesökt ställe och lockar besökare från hela Skåne och Danmark. I området finns även stora hotell etablerade.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier