Malmö | Hermansgatan 4, Kontor

Ort: Malmö
Område: Värnhem
Adress: Hermansgatan 4
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 219 m²

Jonas Johansson
[email protected]
0736-63 00 29

Beskrivning

Denna lokal har bra flexibla ytor som kan enkelt anpassas till er verksamhets önskemål. Lokalen har väldigt bra kommunikationsmöjligheter till Malmö city och Värnhemstorget.

Omgivning

Värnhem är ett delområde i stadsdelen Centrum, Malmö. Området ligger mellan Föreningsgatan och Nobelvägen, sydväst om Sallerupsvägen. Värnhem avser i dagligt tal ett större stadsområde som består av kvarteren kring Värnhemstorget, begränsat av Drottninggatan, Hornsgatan, Nobelvägen och Exercisgatan. Vid Värnhem finns allt du behöver i vardagen - mataffärer, butiker, restauranger och allservice.

Kommunikationer

Värnhemstorget är en av Malmös viktigaste knutpunkter för kollektivtrafiken och på 10 minuter når du Malmö City. I december 2018 öppnade även Östervärnstation där pågatågen stannar. Från Malmö C når du Värnhem via stadsbussarna 3, 4 samt 31.

Service

På härliga livliga Värnhem finns det mesta på nära håll, så som de två stora matbutikerna, Ica Supermarket och Coop. Entré ligger ett stenkast från fastigheten och butiker, restauranger och närservice erbjuds i närområdet.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier