Malmö | Hästskogatan 2, Lager

Ort: Malmö
Område: Elisedal
Adress: Hästskogatan 2
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1685 m²

Mark Silfver
[email protected]
0760089727

Beskrivning

Ett nybyggnadsprojekt på mycket bra logistiskt läge och även mycket bra skyltläge ut mot E6 och E65. Totalt 1 685 kvm modernt och energieffektivt lager med kontor fördelade på två plan. Lagret utgör 1 210 kvm och entré/omklädningsrum på 125 kvm. Kontoret är på våning två och utgör 350 kvm. Detta är den sista lediga lokalen med prel. inflytt Q4 2021. Utvändigt mått på lagrets takhöjd är 10 meter. Lokalen uppförs på Elisedal, som ligger sydöst om Jägersro.

Omgivning

Ett strategiskt läge för logistik och synlighet för ert varumärke. Fastigheten syns från E6 och E65 som dagligen är högt trafikerat. I närheten finns Jägersro med handel och bostäder. Området Elisedal och Jägersro har stor företagsamhet och en bred blandning av branscher.

Kommunikationer

Närhet för fordonskommunikation till E6:an, E65:an samt Inre Ringvägen med endast 2-4 minuter till på- och avfarter. Öresundsbron nås på 10 minuter för transporter till Danmark och därefter Europa. Endast 30 minuter till färjeläget i Trelleborg mot Tyskland. Kollektivtrafik med hållplats bland annat på granngatan Jägersrovägen.

Service

Närhet till Jägersro Center med handel - butiker, restauranger, bilhandel, drivmedel, samt Jägersro Trav & Galopp med evenemang, andelsspel, restaurang och konferensmöjligheter.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier