Malmö | Gustav Adolfs torg 4, Kontor

Ort: Malmö
Område: Centrum
Adress: Gustav Adolfs torg 4
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 580 m²

Jennie Hansen
[email protected]
0736-630029

Beskrivning

I denna fastighet på plan 5 hittar man ett fräscht, modernt och trivsamt kontor på 580kvm. I Entrén finns en stor lounge där konferensrummen finns intilliggande. Lokalen består också av öppna ytor för arbetsplatser samt ett pentry/fikarum för personalen. Lokalen har en inglasad balkong som ligger in mot gården. Lokalen totalrenoverades 2017.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt på Gustaf Adolfs torg och ligger bara en minuts promenad från station Gustaf Adolfs torg som är en station för stadsbussar. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen. På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen mitt på Gustaf Adolfs torg och ligger bara en minuts promenad från station Gustaf Adolfs torg som är en station för stadsbussar. Med bara några minuters promenad når man Centralstationen där det finns både buss- och tågförbindelser som sträcker sig ut i regionen.

Service

På Gustaf Adolfs torg samt gågatan finns ett stort utbud av service, butiker, kaféer och restauranger.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier