Göteborg | Gruvgatan 39, Lager

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Gruvgatan 39
Lokaltyp: Lager
Storlek: 512 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Nu kan vi erbjuda möjligheten att hyra lagerlokal om ca 512 kvm, med bra läge i Högsbo. Lokalen har en markport för inlastning och en hög takhöjd.
I den inre delen av lokalen finns kontor, omklädning och toalett. Finns även ett entresol för ytterligare förvaring.

Hör gärn av dig till oss på Relier för mer information!.

Omgivning

Västra Frölunda är ett område som ligger sydväst om Göteborgs centrum. Från Majorna och Älvsborgsbron sträcker sig området längst västerleden och ställen såsom Önnered, Grimmered, Kungssten, Fiskebäck och Långedrag finns här. Västra Frölunda är en viktig knutpunkt för service, handel och kommunikationer. Det finns ett brett utbud av såväl shopping som natur och inom räckhåll finns exempelvis havs- och naturområden. Bara ett stenkast bort finns även Sisjöns industri- och shoppingområde där många företag bedriver sin verksamhet.

Kommunikationer

Det är ett strategiskt bra läge när det kommer till kollektivtrafik och motorväg. Flertalet buss- och spårvagnslinjer trafikerar området regelbundet och det tar endast 10-15 minuter att komma till Linnéplatsen. För övrigt finns det även god tillgänglighet för biltrafikanter med direkt närhet till Västerleden och Dag Hammarskjöldsleden.

Service

Här finns stor tillgång till all slags närservice. Här finns även Göteborgs största köpcentrum, Frölunda Torg.Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier