VÄXJÖ | Grusåsvägen 6, Lager

Ort: VÄXJÖ
Område: Norremark
Adress: Grusåsvägen 6
Lokaltyp: Lager
Storlek: 1960 m²

Jonas Johansson
[email protected]

0736-63 00 29

Beskrivning

På Norremark handelsområde finns nu möjlighet till att etablera ny handel och/eller kontor med öppen lokal om ca 2 000 kvm.
Fastigheten är öppen yta som kan anpassas till industrihandel, handel för konsumenter samt kontor. Fastigheten har ett gym, utöver detta en yta om ca 2 000 kvm som kan hyras ut till ny hyresgäst. Lokalen har en takhöjd av ca 8 m i ytterkant och ca 10 m upp till nock. Fastigheten har idag ca 60-talet uppmarkerade parkeringsplatser. Lokalen har god ventilation och ny entré kan anpassas till lokalen i direkt anslutning till kundparkering. Fastigheten är byggd 2015 och uppvärmning sker via fjärrvärme.

Norremark har under de senare åren blivit ett väletablerat område i Växjö som utvecklats från att vara ett industriområde till ett kontors- och handelsområde. I området finns välkända kedjor så som McDonald?s, Coop, ICA, Mio med flera. Även skola och fritidsverksamheter har stadgat sig på området. Med sitt strategiska och praktiska läge nordöst om Växjö är Norremark ett område med stor attraktivitet.

Kontakta Magnus Silfver, 0733-77 00 85, [email protected] för mer information eller boka visning!Se Google maps.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier