Göteborg | Lindholmspiren 5, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Lindholmen
Adress: Lindholmspiren 5
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 540 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finns nu möjligheten att hyra moderna kontorslokaler i tekniknavet Lindholmen Science Park! Lokalerna ligger på våning 2 och är totalt ca 540 kvm. Lokalen har tidigare använts som utbildningslokal med stora öppna ytor och mötesrum, vilket enkelt går att använda till effektiva kontorslandskap. Förutom de fantstiska ytor inne i lokalen finns även en stor terrass med utsikt över Lindholmspiren och Göta Älv!

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Lindholmen är Göteborgs mest expansiva område och du kan hitta verksamheter inom ex innovation, fordon och media. Det är ett område med liv i rörelse och det finns både mycket företag och bostäder. Ett område som ständigt utvecklas. Det är ett vattennära läge med fina utsikter och det finns många olika alternativ för caféer och restauranger. Att äta vid kajkanten sätter en extra guldkant på arbetsdagen.

Kommunikationer

Lindholmen har ett oslagbart läge i Göteborg med närhet till centrum, havet och kollektivtrafik. Detta gör det enkelt för dig och dina medarbetare att komma till och från jobbet, samt att njuta av stadens bekvämligheter.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier