Göteborg | Datavägen 1, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Högsbo/Sisjön
Adress: Datavägen 1
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 200 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Möjlighet att hyra påkostat kontor om ca 200 kvm, mitt i Sisjön! Kontoret har nyligen genomgått en renovering och har materialval i topklass.
Lokalen har en rumsindelad planlösning med 3 större kontorsrum för ca 2-4 arbetsplatser i varje rum. Finns även mötesrum, förråd, teknikrum och omklädningsrum med dusch. I mitten av lokalen finns ett modernt och snyggt pentry med plats för matbord och loungemöbler.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Området Sisjön ligger i den sydvästra delen av Göteborgs kommun och är en biltur på ungefär 15-20 min ifrån centrala Göteborg. Här återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet och är ett attraktivt industriområde. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Kommunikationer

Här finns bussar som går regelbundet, expressbussar till och från centrala Göteborg. Det finns en del större knutpunkter i områdena runtom som exempelvis Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Och via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Service

Området har ett stort utbud med service, allt från lunchrestauranger till stora butikscentra och övrig service


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier