Göteborg | Backa Bergögata 15, Lager

Ort: Göteborg
Område: Hisings Backa
Adress: Backa Bergögata 15
Lokaltyp: Lager
Storlek: 200 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finns möjlighet att hyra kombinationslokal om ca 200m2, med bra läge längs Backa Bergögata. Lokalen är fördelad på ca 77m2 lager i markplan, ca 62m2 loft samt ca 66m2 kontor.
Till lagerytan finns en markport med måtten 3,5m x 4m.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Backa är ett område på den östra delen av Hisingen som sträcker sig från Brunnsbo i Söder till Skälltorp i norr. Det är ett populärt småindustriområde med flertal butiker och restauranger. Här ligger också Hisingens största handelscentra – Backaplan, där handel och shopping får sällskap av både kontor, bostäder, industriverksamheter, skolor, logistik och lager, samt närhet till natur. Målbilden med området är att skapa en blandstad med nya möjligheter och nytt innehåll för framtidens behov där det ska vara enkelt att leva hållbart.

Kommunikationer

Nära ut på E6 vilket gör det enkelt att ta sig dit med bil. Finns även goda möjligheter till buss då Göteborgs näst största kollektivtrafiksknutpunkt Hjalmar Brantingsplatsen ligger i området samt Vågmästareplatsen som har flertal spårvagnslinjer som passerar. När allt arbete som sker runtom Göteborg är klart kommer förbindelserna att förbättras ännu mer och skapa många nya mötesplatser och samarbeten.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier