Göteborg | Norra Hamngatan 4, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Norra Hamngatan 4
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 345 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här erbjuder vi nu möjligheten att hyra en fantastisk kontorslokal om ca 345 kvm, mitt i centrala Göteborg. Lokalen har en genomgått en total renovering och har ett modernt och fräscht skick, i blandning med känslan från förr. Perfekt beläget på Norra Hamngatan har du nära till allt, vare sig du kommer med bil, spårvagn, tåg eller gång.
Lokalen har en rumsindelad planlösning med ett antal större kontor och mötesrum, med plats för ca 20-25 arbetsplaster. Lokalen är även utrustad med komfortkyla, så det inga problem att hålla ett gott klimat på kontoret.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier