Göteborg | Kyrkogatan 24, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Kyrkogatan 24
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 148 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Här finns nu möjlighet att hyra kontorslokal om ca 148 kvm, mitt i centrala Göteborg. Fastigheten ligger granne med Domkyrkan och har all tänkbar service runt omkring. En kort promenad bort når man centralstationen, för den som pendlar.
Kontoret har en rumsindelad planlösning med plats för upp till ca 15 personer samt mötesrum.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig!


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier