Göteborg | Erik Dahlbergsgatan 14, Kontor

Ort: Göteborg
Område: Centrum
Adress: Erik Dahlbergsgatan 14
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 243 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Mitt i Vasastan finns denna unika kontorslokal om ca 243 kvm! Kontoret ligger på andra våningen och har ett fantastikt hörnläge mot Vasagatan och Erik Dahlbergsgatan. Stukaturer och takrosetter finns i varje rum och här finns även två balkonger, en mot gatan och en mot gården.
Kontoret har en gästtoalett i entrén och en toalett med dusch i anslutning till köket.
Kontorer har en planlösning med stora kontorsrum avdelade med stora öppningsbara dörrpartier, enligt tradition med sekelskiftesvåningar. Totalet finns sju separata rum som kan användas både till arbetsplatser eller mötesrum.

Hör gärna av dig till oss på Relier för mer information!

Omgivning

Området centrala Göteborg har en spännande variation mellan gammalt och nytt, med fastigheter från sekelskiftet till moderna nybyggda fastigheter. Göteborgs centrum sträcker sig från Göta Älv i norr till Liseberg i söder, från Järntorget/Linnéstaden i väst till Gårda/Gullbergsvass i öster. Området centrum innehåller delar som Vasastaden, Inom Vallgraven och Stampen. Inom Vallgraven är det mest centrala området i Göteborg med ett stort utbud av restauranger och caféer. Området är mycket välbesökt och fullproppat med allt från små boutiquer till stora varuhus. I centrum har man även Göteborgs evenemangsstråk med nöjen som Liseberg, Scandinavium, Ullevi och Svenska Mässan.

Kommunikationer

Centrala Göteborg har mycket goda kommunikationer med buss och spårvagn, som transporterar er över hela staden via knutpunkter som Brunnsparken och Drottningtorget. I Centrala Göteborg finner man även Göteborg Centralstation med tåg för den som pendlar eller kommer från övriga delar av landet. Det är även en stad som är lättillgänglig att transportera sig runt med cykel. Hyrcyklar finns exempelvis.

Service

Finns all tänkbar närservice runtomkring dig


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier