Mölndal | Flöjelbergsgatan 1B, Kontor

Ort: Mölndal
Område: Lackarebäck
Adress: Flöjelbergsgatan 1B
Lokaltyp: Kontor
Storlek: 653 m²

Carl Backman
[email protected]

0708702177

Beskrivning

Precis vid infarten till Södra Porten ligger den charmiga gamla industrifastigheten som vi kallar för TEGLET. Hit leder inglasade broar från de stora husen intill och i ena flygeln ligger Restaurang Södra Porten som serverar populär lunch varje dag.

På våning 2 finns kontorslokaler på 140-653 kvm med en generös takhöjd på 2,9 m. Här finns stora möjligheter att utvecklas och vi anpassar lokalerna tillsammans med dig. Trapphus och entré renoveras just nu och läget är ostört med bra skyltmöjligheter mot leden.

Utöver restaurangen i huset finns det ytterligare en i området och i huset bredvid (sammanlänkat med en glasbro) ryms en konferensanläggning med små och stora mötesrum och en bemannad reception som hjälper till med allt från att ta emot post till att ordna event

Omgivning

Södra Porten ligger nära både Mölndal Centrum och Korsvägen och det är lätt att ta sig hit. Bussen går var 10:e minut och det finns gott om parkeringar för både cykel och bil (även under tak och med laddningsmöjligheter för elbil) samt en station för Styr & Ställ-cyklar.


Intresseanmälan

Jag godkänner att den information jag fyllt i formuläret och min sökning ovan lagras och kan bearbetas av Relier